Het doel van de academy is om zoveel mogelijk mensen de kracht van data te laten ervaren en om handvatten te geven voor het gebruik van data in de dagelijkse praktijk.

Vanuit dit doel bieden we praktijkgerichte trainingen en workshops voor data, rapportage en analyse professionals en voor mensen die meer willen begrijpen over het onderwerp.

8,7

We zijn hartstikke trots op het gemiddelde rapportcijfer dat deelnemers aan onze trainingen toekennen.

Project Attributes
  • All
  • HR
  • Marketing
Date

Maatwerk trainingen?

Het komt regelmatig voor dat collega’s dezelfde trainings- behoefte hebben. In dat geval kan een in-house training een voordelige keuze zijn die meer rendement oplevert dan een open training.

In-house trainingen kunnen volledig op de wensen en behoeften van de klant worden afgestemd.

Contact opnemen

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN

Onze klanten aan het woord

quote

Ik heb twee trainingen via AnalitiQs gevolgd. De HR-analytics training is uitgebreid en heeft een kop en een staart. Alles qua HR-Analytics komt aan bod: van opschonen data, gebruik juiste filters tot het uiteindelijk analyseren en visualiseren van de data. Daarnaast beide keren een uitgebreid en helder naslagwerk ontvangen, want aanleren is één ding, maar het is heel handig om het later nog een keer te kunnen door nemen. Ik vind Irma een fijne trainer: geduldig, heel enthousiast/bevlogen, praktisch, kan helder uitleggen, ervaringsdeskundig, neemt alle vragen serieus en komt er eventueel later op terug. Beide trainingen werden gegeven op een goed bereikbare locatie.

Conny van den Burg-HeemskerkHR Specialist, Achmea

De training geeft een goede basis om verder te gaan met HR-Analytics, zeer goed toepasbaar op welke organisatie dan ook. De trainer is een expert op dit vakgebied en neemt je op inspirerende wijze door theorie en praktijk heen, waarbij veel voorbeelden en praktische tips gegeven worden. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en het direct toepassen van de theorie zorgt ervoor dat HR-Analytics tot leven komt en je uitdaagt verder na te denken.

Nathalie van DeldenHR-manager, Spil Games

Een helder uitgelegde training over het schonen en analyseren van data, die direct in de praktijk toepasbaar is. Tijdens de training alle tijd om op specifieke vragen een antwoord te krijgen.

Mieke BleekmanHoofd Financiën en P&O, Nemo

Een uitgebreide training die in de volle breedte ingaat op HR-analytics. Van het schonen en analyseren van data tot het op de meest effectieve manier presenteren van data. Beginnend met het stellen van de juiste business vragen. Deze training is een aanrader wat mij betreft, goede locatie, een inspirerende docent en de samenstelling van de groep nodigde uit ook van elkaar te leren.

Liesbeth Lammerts van BuerenController HRM, Flynth

Prima training voor kennismaking en verdieping in de HR Analytics. De docent doceert op een zeer prettige en bevlogen manier. Het geeft een goed inzicht hoe je als HR professional HR Analytics kunt toepassen in vak.

Robert DrögeP&O Adviseur, ZZG zorggroep