Wij willen zoveel mogelijk mensen de kracht van data laten ervaren en hen handvatten bieden voor het gebruik van data in de dagelijkse praktijk. Daarom verzorgen we praktijkgerichte trainingen en masterclasses over data, rapportage en analyse.

Onze lesprogramma’s kenmerken zich door de optimale combinatie van theorie en praktijk. Omdat onze docenten veel praktijkervaring hebben, weten zij de lesstof op effectieve wijze over te brengen. Na afloop kun je direct zelf aan de slag. Bij AnalitiQs kiezen we voor kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) zodat we je persoonlijke aandacht kunnen bieden. Onze trainingen en masterclasses vinden altijd plaats op goed bereikbare locaties midden in het land (Bunnik of Nieuwegein).

Wil jij stappen zetten op het gebied van HR-analytics en jouw waarde als HR-professional vergroten? Bekijk dan hieronder ons aanbod van trainingen. Goed om te weten: alle trainingen kunnen ook in-company plaatsvinden, volledig afgestemd op jouw organisatie. Bekijk ook onze collega-korting.

Project Attributes
  • All
  • HR
  • VoE
Date

Maatwerk trainingen?

Wil je jouw HR-afdeling meer datagedreven laten werken? Zijn er meerdere collega’s met dezelfde trainingsbehoefte? In dat geval kan een in-company training een interessante keuze zijn. Een in-company training wordt volledig op de context en behoeften van jouw organisatie afgestemd. Neem hiervoor contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN

Ik heb twee trainingen via AnalitiQs gevolgd. De HR-analytics training is uitgebreid en heeft een kop en een staart. Alles qua HR-analytics komt aan bod: van opschonen data, gebruik juiste filters tot het uiteindelijk analyseren en visualiseren van de data. Daarnaast beide keren een uitgebreid en helder naslagwerk ontvangen, want aanleren is één ding, maar het is heel handig om het later nog een keer te kunnen door nemen. Ik vind Irma een fijne trainer: geduldig, heel enthousiast/bevlogen, praktisch, kan helder uitleggen, ervaringsdeskundig, neemt alle vragen serieus en komt er eventueel later op terug. Beide trainingen werden gegeven op een goed bereikbare locatie.

Conny van den Burg-HeemskerkHR Specialist, Achmea

Enorm bedankt voor de inspirerende dag! Ik heb na afloop van de training nog veel complimenten voor je in ontvangst mogen nemen. Je hebt echt bijgedragen aan de start van een verandering.

Frank NienhuisPolicy Advisor HR-strategy, Rijksuniversiteit Groningen

De training geeft een goede basis om verder te gaan met HR-analytics, zeer goed toepasbaar op welke organisatie dan ook. De trainer is een expert op dit vakgebied en neemt je op inspirerende wijze door theorie en praktijk heen, waarbij veel voorbeelden en praktische tips gegeven worden. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en het direct toepassen van de theorie zorgt ervoor dat HR-analytics tot leven komt en je uitdaagt verder na te denken.

Nathalie van DeldenHR-manager, Spil Games

Een helder uitgelegde training over het schonen en analyseren van data, die direct in de praktijk toepasbaar is. Tijdens de training alle tijd om op specifieke vragen een antwoord te krijgen.

Mieke BleekmanHoofd Financiën en P&O, Nemo

Een uitgebreide training die in de volle breedte ingaat op HR-analytics. Van het schonen en analyseren van data tot het op de meest effectieve manier presenteren van data. Beginnend met het stellen van de juiste business vragen. Deze training is een aanrader wat mij betreft, goede locatie, een inspirerende docent en de samenstelling van de groep nodigde uit ook van elkaar te leren.

Liesbeth Lammerts van BuerenController HRM, Flynth

Prima training voor kennismaking en verdieping in de HR-analytics. De docent doceert op een zeer prettige en bevlogen manier. Het geeft een goed inzicht hoe je als HR-professional HR-analytics kunt toepassen in vak.

Robert DrögeP&O Adviseur, ZZG zorggroep