Als ervaringsdeskundige helpen we ruimte te maken voor verandering, voor de overgang naar datagedreven werken. We leggen contact met relevante stakeholders en motiveren anderen voor nieuwe ideeÎn en initiatieven. Wij zorgen voor draagvlak voor de visie.

Als projectmanager zorgen we ervoor dat het verandertraject binnen vooraf vastgestelde kaders wordt afgerond en dat het resultaat overeenstemt met de vooraf vastgestelde doelen.

Als verandermanager houden we ons bezig met het veranderen van de structuur, cultuur en/of de werkwijze van een organisatie.

Aanjagen

Met behulp van operationele creativiteit en bestuurlijke sensitiviteit helpen we ruimte te maken voor de overstap naar het gebruik van data en analytics.

Verbinden

Door het vaak onontgonnen terrein zijn we gewend snel met veel onbekende mensen samen te werken en op basis van wederzijds vertrouwen zaken te bereiken.

Realisatie roadmap

Projectsucces is niet alleen het op tijd, binnen budget en volgens de specificaties opleveren, maar bovenal bijdragen aan het hoger gelegen doel.

Met passie

Gedreven door passie voor data en analytics, creatief en optimistisch, een tikkeltje eigenwijs, met  doorzettingsvermogen en empathie, zo bereiken we ons doel.

Cases

Waar we trots op zijn