Maak kennis met onze nieuwe collega Michel

By 28 februari 2018Artikelen, Blog

Michel PasmanHoe ben je bij AnalitiQs terechtgekomen?

“Je hebt een interessant profiel” las ik in een LinkedIn privébericht van Irma Doze. Zin in een nieuwe uitdaging? Zeker! De klik was goed. Na een mooie reis door Mexico ben ik onlangs begonnen als Marketing & Communicatie Medewerker. De kracht van LinkedIn wederom bewezen!

Waarom heb je voor onze organisatie gekozen?

Ik geloof in de kracht van data. Het is belangrijk om keuzes te maken op basis van cijfers, in plaats van een onderbuikgevoel of vermoedens. Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van HR-analytics en de dynamiek binnen deze markt spreekt mij aan. AnalitiQs is een kleine organisatie met enthousiaste collega’s waar ik me gelijk thuis voelde. Korte lijnen en snel schakelen, dat spreekt mij aan. Ik vind het erg leuk om zo dicht op het vuur te zetten.

Wat hoop je te bereiken?

Binnen mijn nieuwe rol ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van AnalitiQs. Ik heb hiervoor bij uiteenlopende bedrijven ervaring opgedaan op zowel strategisch als operationeel vlak. Deze kennis en ervaring komen mooi samen binnen deze nieuwe rol. Ik ga me focussen op de verdere groei van AnalitiQs. Hoe kunnen we HR-professionals nog beter laten presteren met slimme oplossingen? We gaan onze producten en dienstverlening nog beter afstemmen op hun wensen zodat zij binnen hun organisatie het verschil kunnen maken. Veel zin in dit nieuwe avontuur!

Leave a Reply