Gelijk heb je niet, gelijk moet je krijgen. Een goed rapport is de kroon op het werk van de analist als het een heldere en overtuigende boodschap communiceert. Dan kunnen managers en directies de inzichten gemakkelijk verwerken en hun beleid bijstellen of acties uitvoeren.

Om te beoordelen of de beoogde effecten van doorgevoerde wijzigingen en acties daadwerkelijk zijn behaald, zijn ken- en stuurgetallen een onmisbaar instrument. De effectiviteit van dashboards en rapportages staat of valt vervolgens in grote mate met de manier waarop de resultaten gevisualiseerd worden.

Ken- en stuurgetallen

Actiegerichte, voorspellende ken- en stuurgetallen met onderbouwde, realistische, maar ook uitdagende streefwaarden vormen de basis van goede dashboards.

Datavisualisatie

93 procent van de menselijke communicatie is non-verbaal. Doordachte grafieken en tabellen helpen om sneller en duidelijker te communiceren.

Scorecard

Van strategie naar KPI’s, van strategiekaart naar scorecard, wij helpen je op weg naar een samenhangende set die je helpt je strategie te monitoren.

Ontwerpen en bouwen

We ontwerpen en realiseren rapportageoplossingen op maat. Dit kan op twee manieren: uitgevoerd op jullie locatie of geleverd als ‘Reporting as a Service’.

Cases

Waar we trots op zijn