Expertises – Werken bij AnalitiQs

Werken bij AnalitiQs? Dit zijn onze expertises

Werken bij AnalitiQs? Dit zijn onze expertises

Bij AnalitiQs combineren we een passie voor data met een diepe interesse voor menselijk gedrag. Bij onze data analyses staat de mens centraal, wat het werk super relevant maakt. Denk hierbij aan vraagstukken zoals ‘Krijgen mannen en vrouwen gelijke lonen voor gelijk werk?’ of ‘Welke aspecten dragen voor mensen bij aan hun werkgeluk?’. Om dit soort vraagstukken te onderzoeken maken we gebruik van onze expertises HR data science, medewerkersonderzoek en HR dashboards. Geïnteresseerd om hier aan bij te dragen? We vertellen je op deze pagina graag meer over onze expertises! 

Expertise HR Data Science

Voor HR organisatievraagstukken is een belangrijk aspect de manier waarop keuzes worden gemaakt. Keuzes kunnen gemaakt worden op een onderbuikgevoel, maar bij AnalitiQs geloven we erin dat het beter is de keuze datagedreven te maken door middel van statistische methoden, machine learning of artifical intelligence (AI). HR Data science is het hele proces van het begrijpen van de business vraag tot aan de klant begeleiden in de implementatie van concrete datagedreven adviezen. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe wij HR Data science toepassen.  

Expertise Medewerkersonderzoek

Medewerkersonderzoeken zijn een belangrijke bron van informatie voor de werkgever om inzicht te krijgen in de gedragingen, gedachtes en gevoelens van de medewerkers. Zoals de naam al doet vermoeden, staat bij medewerkersonderzoek de medewerker centraal. Voor werkgevers is het de perfecte manier om een beter beeld te krijgen bij wat er speelt onder de medewerkers. Hierbij gaat het niet alleen om de huidige medewerkers, maar ook oud-medewerkers en mogelijk aankomende medewerkers. Voor onze klanten, kunnen wij een medewerkersonderzoek strategie ontwikkelen, het medewerkersonderzoek uitvoeren of een bestaand medewerkersonderzoek optimaliseren.  Meer weten over hoe wij meewerken aan medewerkersonderzoek?

Expertise HR Dashboard

Met een groeiende hoeveelheid data, is er een groeiende vraag naar het overzichtelijk weergeven van die data. Met een overzichtelijke weergave kan de data immers ook nuttig worden ingezet. Dit is waar wij aan boord komen door middel van HR dashboards. Een HR dashboard is zoals de naam al doet vermoeden, een dashboard met de HR informatie van een organisatie. De gegevens die worden weergegeven in een HR Dashboard hebben altijd betrekking op HR, maar is geen standaard template die voor elke organisatie klakkeloos overgenomen kan worden. Lijkt het jou leuk om zelf te sleutelen aan HR dashboards, lees meer over hoe HR dashboards bij ons tot stand komen.  

Zoek op deze website