Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Vladimir, Dennis,
Koen, Basiel en Ravish

In 2021 hebben we een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen om het AnalitiQs – No Ties team te versterken. Hierbij willen we ze graag aan jullie voorstellen…

Vladimir Hazeleger – Data Scientist

“Mijn studies Cognitieve Psychologie en Kunstmatige Intelligentie stonden in het teken van het verenigen van het menselijke en het kunstmatige. De moderne tijd, vol met digitale technologie en rijk aan data, vereist namelijk des te meer een goede aansluiting met hoe de mens denkt, praat en doet!

In het bijzonder heb ik mij gespecialiseerd in het onderzoeken en doorgronden van data over menselijk gedrag. Zo ben ik afgestudeerd op het automatisch herkennen van verschillende opiniegroepen in de vorm van netwerken. Door het combineren van een complex menselijk proces, zoals een opinie, met moderne data-analyse, kan je krachtige nieuwe inzichten verkrijgen!

In mijn zoektocht naar een volgende uitdaging zocht ik naar de overlap tussen data-analyse en de mens achter de data. AnalitiQs lag precies in mijn straatje: als Data Scientist ga ik mij bezighouden met het uitpluizen van data om zo inzichten te creëren over de mens achter de data!”

Vladimir Hazeleger
Dennis van den Berg

Dennis van den Berg – Junior Data Analist & Marktonderzoeker

“Sinds kort ben ik begonnen als Junior Data Analist & Marktonderzoeker. Daarvoor heb ik eerst een halfjaar stage mogen lopen bij AnalitiQs – No Ties voor mijn afstudeeropdracht van de master Data Science & Marketing Analytics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nadat dit succesvol was afgerond kan ik hier nu echt aan de slag! In mijn studie heb ik veel gewerkt met data, statistiek en machine learning en deze kennis sluit perfect aan bij de activiteiten van AnalitiQs – No Ties. Het grootste voordeel van deze baan vind ik dat er aan de hand van data echte resultaten geboekt worden. Het omzetten van data naar bruikbare inzichten vind ik erg gaaf. Daarnaast is het team ook jong, waardoor ik mij meteen thuis voel als starter!

Het team is nog relatief klein, wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo krijg je al snel verantwoordelijkheid en kan je autonoom werken, maar als je vragen hebt weet je precies bij wie je kunt aankloppen en wordt je snel geholpen. De komende tijd ga ik mij vooral richten op marktonderzoeken, van begin tot eind! Ik hoop veel klanten te mogen verblijden met nuttige inzichten voor de toekomst.”

Koen Stuyven – Junior Marktonderzoeker & Data Analist

“Begin 2021 ben ik begonnen als Junior Marktonderzoeker & Data Analist bij AnalitiQs – No Ties. Van jongs af aan heb ik een grote nieuwsgierigheid voor alles dat te maken heeft met mensen, hun keuzes, motivaties en gedrag. Tijdens mijn studie Economic and Consumer Psychology heb ik veel van deze onderwerpen kunnen onderzoeken. Ook heb ik geleerd om verder te kijken dan traditionele marketeers en psychologen en op zoek te gaan naar de onderliggende constructen die menselijk beslissingsgedrag kunnen verklaren.

Tijdens een stage als marktonderzoeker bij Kantar heb ik deze kennis in de praktijk kunnen brengen en kunnen combineren met mijn nieuwsgierigheid en interesses. Dit heeft mij doen vallen voor het vak van marktonderzoeker en deze rol bij AnalitiQs – No Ties.

Wat mij erg aanspreekt van het werken bij AnalitiQs – No Ties is de hechte sfeer die er binnen het team hangt en de variatie van de verschillende projecten en bedrijven waar we voor werken. Binnen deze functie ga ik me voornamelijk bezighouden met marktonderzoeken voor een grote verscheidenheid aan klanten, om hen te helpen met het vergaren en vertalen van data naar tastbare en actiegerichte inzichten.”

Koen Stuyven
Basiel Jamil

Basiel Jamil – Website Content Editor

“Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden heb ik veel kunnen leren over het bedrijfsleven in de brede zin. Verder raakte ik tijdens mijn studie erg geïnteresseerd in marketing en daarom besloot ik om mijn kennis en vaardigheden op dit vakgebied verder te ontwikkelen. 

Tijdens mijn minor en stage heb ik veel kennis en theorie in de praktijk mogen toepassen, ik vond het dan ook super leuk om te zien hoe impact gemaakt werd met een bepaalde campagne, advertentie of een krachtig Instagram account. Als kers op de taart heb ik mijn afstudeerscriptie bij AnalitiQs – No Ties mogen schrijven. Deze ging over hoe No Ties ervoor kan zorgen beter vindbaar te zijn op het internet en hoger in de zoekresultaten van Google terecht kan komen.

Daarnaast heb ik mij tijdens mijn stageperiode mogen neerbuigen over de website van AnalitiQs. Hoewel ik het project en de verantwoordelijkheden in het begin spannend vond, ben ik super trots op wat ik, in samenwerking met de partners, heb kunnen neerzetten! Toen mij de kans werd geboden om deze werkzaamheden na mijn studie voort te zetten, heb ik deze met beide handen aangegrepen. De verantwoordelijkheden die ik krijg, de wekelijkse begeleiding en de leuke collega’s zijn voor mij dan ook de redenen dat ik de werkplek als zeer aangenaam ervaar!”

Ravish Sitaram – Stagiair HR-Analytics

“Tijdens mijn studie Economie en Bedrijfseconomie kwam ik voor het eerst in aanraking met data-analyses. Ik vind het dan ook super gaaf om te zien hoe bedrijven door middel van statistische methoden en technieken betere beslissingen kunnen maken op basis van data. Aangezien we in een wereld leven waarin data steeds belangrijker wordt, heb ik ervoor gekozen om de master Data Science and Society te volgen. Deze master geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis op het gebied van data-analyses en machine learning te verbreden zodat ik op een efficiënte manier bruikbare en waardevolle informatie kan extraheren uit data.

Momenteel loop ik  fulltime stage bij AnalitiQs – No Ties waarbij ik de helft van mijn tijd besteed aan het schrijven van mijn scriptie en de andere helft van de tijd meewerk met het team. Deze combinatie is voor mij erg prettig omdat ik niet alleen mijn studie kan afronden, maar ook leer hoe ik mijn kennis en vaardigheden in de praktijk kan toepassen. Al vanaf de eerste week krijg ik goede begeleiding van professionele en ervaren collega’s die bereid zijn om hun kennis en expertise te delen. Daarnaast kan ik al mijn vragen omtrent de werkzaamheden stellen en word ik steeds meer betrokken bij projecten.

Wat ik het leukst vind aan AnalitiQs – No Ties is dat er verschillende projecten worden uitgevoerd voor verschillende klanten, waardoor je elke keer weer iets nieuws leert. Daarnaast is het team relatief klein waardoor je elkaar beter leert kennen en precies weet bij wie je het best kan aankloppen als je een vraag hebt.”

Ravish Sitaram

Werken bij AnalitiQs

Lijkt het je ook leuk om je bij ons team aan te sluiten? Aarzel dan niet, en neem een kijkje naar onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Zoek op deze website