AnalitiQs levert organisaties de kennis en inzichten om beter te kunnen beslissen en de juiste acties te nemen door slim gebruik te maken van data. We hebben ons gespecialiseerd in het voorspellen en verklaren van het gedrag van mensen. De mens als klant en de mens als medewerker. Door deze specialisatie schakelen we veelal met HR en Marketing professionals.

Sinds de oprichting in 2012 heeft AnalitiQs gebouwd aan een vaste kern van eigen medewerkers en een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde zelfstandigen en partner bedrijven. Hierbij is het doel niet om de grootste te worden, wel om de beste worden en met de besten samen te werken. Door te opereren in een netwerk kunnen wij organisaties begeleiden met alle stappen en obstakels in hun data & analytics reis. Van technische vraagstukken tot organisatie inrichtingsuitdagingen.

De Oprichters

AnalitiQs is opgericht door Irma Doze en Gido van Puijenbroek.

AnalitiQs is opgericht door Irma Doze en Gido van Puijenbroek. Irma vindt alles wat met data te maken heeft fantastisch. Ze is een vakidioot in de positieve zin van het woord. Gido geniet van de momenten dat klanten juichend op de banken staan als inzichten uit rapportages en analyses worden onthuld. Het is de missie van Gido en Irma om zoveel mogelijk organisaties de kracht van data te laten ervaren!

Irma Doze

Irma Doze

Gido van Puijenbroek

Gido van Puijenbroek

Geïnteresseerd in Analitiqs?

Technologie

Waar we gebruik van maken

Partners

Met wie wij samenwerken