HR Transformation

Dave Ulrich en zijn team van auteurs, benoemd tot BusinessWeek’s #1 Management Educator, brengen human resources een geheel nieuwe manier van denken en oefenen, waarbij de focus verschuift van interne problemen naar het actief helpen bepalen van bedrijfsstrategieën.

Bedrijven van de toekomst hebben alle hens aan dek nodig bij het implementeren van nieuwe manieren om groei en kostenefficiëntie te stimuleren, inclusief human resources.

In HR-Transformation presenteert het team een vier-fasen model van transformatie dat stap voor stap laat zien hoe je betekenisvolle vooruitgang kunt boeken bij het bijdragen aan de prestaties van jouw bedrijf door HR opnieuw in te richten om te werken als een strategisch partnerschap.

Op basis van baanbrekend onderzoek bij honderden bedrijven en duizenden leidinggevenden, biedt HR Transformation overtuigende theorie en praktische hulpmiddelen om strategie, systemen en mensen op elkaar af te stemmen. Dit belangrijke boek moet zorgvuldig worden gelezen door leiderschapsteams overal.

Bestel nu!

Zoek op deze website