Even voorstellen: nieuwe collega John!

Wat is je achtergrond?

De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om mijzelf om te scholen tot data scientist. Hiervoor heb ik gewerkt als Operations Specialist bij Geld Service Nederland waar ik mij richtte op het het monitoren van trends in de data van de geldautomaten van ABN, ING en Rabobank. Hier beleefde ik zoveel plezier aan dat ik heb besloten om mezelf verder te specialiseren in deze richting.

Waarom heb je voor AnalitiQs gekozen?

Met de kennis, expertise en de datasets bij AnalitiQs heb ik de kans om mijn vaardigheden op het gebied van statistiek en IT verder te verdiepen. Daarnaast was het bij mijn sollicitatie gesprekken al snel duidelijk dat dit een relatief jong bedrijf is met vernieuwende ideeën en een gezellig team. Niet alleen nadenken en vergaderen, maar vooral ook doen! Als Data Scientist kan ik bedrijven helpen om al het potentieel uit de beschikbare data te halen en waardevolle inzichten te creëren

Wat hoop je bij onze klanten te kunnen bereiken?

Analytics en automatisering zijn in opkomst binnen de HR-branche. Van het verzamelen, opslaan, transformeren tot het visualiseren van gegevens. Om datasets te kunnen combineren en verwerken zijn ondersteunende systemen en tools nodig. Graag wil ik onze klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is met alle beschikbare technieken van vandaag.

Dit artikel is geschreven door

John Martens

John Martens

Zoek op deze website