Talent Intelligence


Het hebben van een goede talentintelligentie – een nauwkeurig begrip van de vaardigheden, expertise en kwaliteiten van mensen – is essentieel voor de beslissingen over mensen die alle bedrijven nemen. Maar ondanks het vitale belang lijken de meeste organisaties te falen in deze cruciale taak. De reden ligt in talentmeting: hoe bedrijven hun talentintelligentie produceren en vervolgens gebruiken.

Geschreven door Nik Kinley en Shlomo Ben-Hur – twee experts in het veld – is dit boek gebaseerd op het laatste onderzoek om te laten zien hoe bedrijven de waarde en impact van hun talentintelligentie kunnen transformeren om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Wanneer dat gebeurt, zijn al hun activiteiten op het gebied van talentbeheer en -ontwikkeling gebaseerd op een nauwkeurig begrip van het talent dat voor hen beschikbaar is.

Het boek staat boordevol illustratieve voorbeelden en laat zien hoe je de struikelblokken kunt overwinnen die succesvolle talent intelligentie in de weg staan ​​en laat stap voor stap zien wat organisaties moeten meten, hoe ze dat het beste kunnen doen en hoe ze meting succesvol kunnen implementeren. Zoals de auteurs uitleggen, is het slechts een deel van de uitdaging om te weten welke methoden en tools ze moeten gebruiken: het grotere probleem voor veel bedrijven is oom ervoor te zorgen dat ze weten hoe ze deze moeten gebruiken en optimaal gebruik kunnen maken van de informatie die ze bieden.

Zoek op deze website