HR-Analytics Workshop

3-uurse workshop | Voor teams | in-company

De HR-analytics workshop is speciaal ontworpen voor teams. In een drie uur durende sessie laten we jou en je team kennis maken met HR-analytics.

Na deze sessie bestaat er een gezamenlijk beeld op HR-analytics, weten jij en je team wat je kunt bereiken met het analyseren van medewerkersdata, wat de valkuilen zijn en hoe je aan de slag kunt.

In de workshop delen we voorbeelden om te inspireren en van te leren, maar geven we ook een realistische kijk op de mogelijkheden gebaseerd op de huidige situatie in jouw bedrijf. Daarnaast doen we samen een aantal oefeningen, zodat je meteen aan de slag kunt!

Voor dergelijke sessies bestaat een bewezen concept. Tegelijkertijd worden de organisatie specifieke delen op maat gemaakt. Nieuwsgierig? We spreken graag met je af om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

I would like to thank you for the great presentation. I received many positive reactions from our colleagues in the (virtual) room and I believe we all walked away with new insights and … with that inspiration we were hoping for 😊. 
Personally, I enjoyed it immensely and I know l will be rewatching the recording to make sure we take the learnings and implement them.

Nicoline van Kappel
Manager HR Reporting & Analytics
Akzo Nobel

Escape game

De workshop kan optioneel worden uitgebreid met een (digitale) escape game. De escape game Analysis Paralysis creëert op unieke wijze bewustzijn rondom datagedreven besluitvorming. Tijdens het spelen van de game ervaren spelers de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen bij het werken met een datagedreven mindset. Het spel helpt spelers daarnaast ook om na te denken over het belang van deze mindset binnen de hedendaagse bedrijfsvoering. Binnen de escape room werken spelers samen in een team van 4 personen om gezamenlijk een bedrijfscrisis op te lossen. Door gebruik te maken van gegevensbronnen stelt het team gezamenlijk een persverklaring op voor de CEO van het bedrijf.

Bekijk alle trainingen

Zoek op deze website