Gratis Corona Check-In

Weet jij hoe je medewerkers zich voelen? Stel vijf eenvoudige vragen om inzichten te verkrijgen met de gratis Corona Check-In!

temperatuur corona check-in

Hoe voel je je vandaag?

En hoe gaat het thuis en in je directe omgeving (familie, vrienden, buren en bekenden)?

Zijn er uitdagingen?

Ben je tevreden over onze communicatie rondom de Coronacrisis? En kunnen wij, vanuit de organisatie, nog iets doen om je te helpen?

Binnen ‘no time’ een survey

Meld je aan, ontvang onze link en nodig je medewerkers uit om (dagelijks, wekelijks, etc.) ‘in te checken’. Vragenlijst in Nederlands en Engels!

Direct starten

Hoe het werkt

Met de aanhoudende Coronacrisis staan we allemaal voor een uitdagende tijd, waar jij als ondernemer je bedrijf en je werknemers zo goed mogelijk doorheen wilt loodsen.

Onze super korte, maar effectieve, check-in laat zien hoe het met je medewerkers gaat. We bieden dit gratis aan voor organisaties die een vinger aan de pols willen houden bij hun medewerkers.

De actie bestaat uit een gratis survey waarin je de vijf vragen stelt aan je medewerkers om bij ze in te checken. Je kunt de vragenlijst zo vaak gebruiken als je wilt. Zo kun je de ontwikkelingen monitoren.

De survey is volledig anoniem. De URL die je van ons krijgt, stel je beschikbaar aan je medewerkers via mail, via Teams, via je intranet, etc. Medewerkers kunnen dagelijks of wekelijks even inchecken. Ze kunnen de vragen in het Nederlands en in het Engels beantwoorden.

Bekijk de voorbeeld vragenlijst

Volg het wel en wee op de voet!

Je krijgt samen met de URL voor de vragenlijst ook meteen toegang tot een online dashboard (Nederlands). Zodra de eerste resultaten binnen komen, kun je starten met monitoren. Heel eenvoudig dus!

Op deze manier kun je verbonden blijven met je werknemers én relevante inzichten verkrijgen om ze in deze onzekere tijd te ondersteunen.

Dagelijks ondervragen wij zelf tenminste 300 werknemers in Nederland. Dit geeft een beeld van hoe de Nederlandse werknemer er gemiddeld voorstaat. NB. Het dashboard is het beste te bekijken in een Chrome of Edge browser op laptop, desktop of mobiel.

Ga naar het dashboard

Bestel nu je survey voor jouw organisatie

Helemaal vrijblijvend; je zit nergens aan vast. De actie geldt zolang de Corona maatregelen vanuit de overheid gelden. Per organisatie kan één survey worden aangevraagd. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier.

Zoek op deze website